Deelname Meezingfeest Vughts Mannenkoor 2017

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan organiseerde het Vughts Mannenkoor op 29 oktober 2017 een meezingfeest in het Maurickcollege te Vught. Alle koren uit Vught waren uitgenodigd. Voor Evergreen was dit het eerste optreden onder leiding van onze nieuwe dirigente Marieke Jacobse.

Ons koor zong voor de pauze uit eigen repertoire: Let me down easy van Sheppard, Tranen gelachen van Guus Meeuwis en A night like this van Caro Emerald.

Na de pauze kwam harmonie Kunst en Vriendschap op het podium en begon het échte meezingfeest. Evergreen zong de volgende nummers: Als de morgen is gekomen van Jan Smit, YMCA van The Village People en This is my life van Shirley Bassey. Het publiek zong uit volle borst de refreinen mee.

Tot slot zette burgemeester Van de Mortel het lied Brabant van Guus Meeuwis in, waarna alle koren èn het publiek inzette. Dat was een mooi einde van een gezellige middag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *