Deelname Fanfari Bombarie 2016

Vanaf eind september 2016 trokken zo’n 1.000 amateurmuzikanten door het Brabantse land met de voorstelling Fanfari Bombari: in Haaren, Sint-Michielsgestel, Heusden en Vught. Samen met Gerard van Maasakkers en vier professionele acteurs brachten zij in een spetterende muziektheatervoorstelling het verhaal van twee rivaliserende fanfares die strijden om de beste Jeroen Bosch-voorstelling. Een verboden liefde maakt de strijd nog spannender. Gerard van Maasakkers lukt het alles in der minne te schikken en de voorstelling eindigde dan ook in een groot muziekfeest voor de hele familie. Fanfari Bombari vond plaats op vier prachtige Brabantse buitenlocaties: Landpark Assisië in Biezenmortel – Gemeente Haaren, De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel, De Burght in Heusden en Fort Isabella in Vught. Door deze gevarieerde speelplekken met op elke locatie een andere samenstelling van zangers en muzikanten, van sambaband tot harmonieorkest, realiseerden we vier verschillende voorstellingen.

4,5 en 6 november 2016 werden de voorstellingen gespeeld en gezongen in Fort Isabella in Vught. Ook zanggroep Evergreen droeg hier aan bij.

Op 11 december 2016 was de grote finale op het Wilhelminaplein in ’s – Hertogenbosch. Voor meer info zie www.fanfaribombari.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *